nl Nederlands ar العربية en English tr Türkçe uk Українська

Wat is een ruilwinkel?

In de Ruilwinkel draait alles om punten en speelt geld geen rol.
U opent bij de Ruilwinkel een gratis "ruilrekening" waarop u punten spaart door goederen te brengen aan de hand van een vaste puntenlijst.
Met het opgebouwde saldo kunt u weer spullen meenemen uit de winkel.
De Ruilwinkel werkt aan duurzame doelen en zorgt zo voor verantwoorde productie en consumptie.

De reden om deze Ruilwinkel te starten is: liefde voor mensen, milieu en maatschappij. Het is vooral nu een goede tijd om de Ruilwinkel op te starten. Het licht voor de toekomst kan blijven branden. Zeker na de onstuimige périodes die geweest zijn en nog komen. Hieronder staan de SDG (Sustainable Development Goals: Werelddoelen voor duurzame ontwikkelingdoelen) die hoog op de agenda staan van de Verenigde Naties en passen bij de Ruilwinkel op Walcheren.

goals website

 

ruilpas websiteRuilwinkel op Walcheren staat voor ruilen voor iedereen! Zelf gratis kiezen en ruilen? Geld speelt geen enkele rol. Je opent gratis een "ruilrekening" waarop je waardepunten spaart door anderen te helpen met spullen te brengen die je over hebt. Met die waardepunten kun je gratis komen winkelen.
De Ruilwinkel op Walcheren werkt aan duurzame doelen en zorgt zo voor verantwoorde productie & consumptie, gezondheid en gelijkheid. Je kiest zelf wat je brengt of met het opgebouwde waardepunten saldo doet.