nl Nederlands ar العربية en English tr Türkçe uk Українська

Uitleg & spelregels

Voor wie is de Ruilwinkel?
Iedereen vanaf veertien jaar oud kan deelnemer worden. Het lidmaatschap is gratis.
Per gezin kan er maximaal één persoon Iid worden.

Hoe wordt u deelnemer?
Om deelnemer te worden, komt u in de Ruilwinkel langs met uw legitimatiebewijs. U opent een ruilrekening en er wordt genoteerd wat u te ruilen heeft. U ontvangt 20 startpunten bij inschrijving gratis van ons.

Vervoer
We hebben een Ruilbakfiets uit 1950. Bent u geïnteresseerd in een ruilproduct, maar kunt het zelf niet ophalen en heeft contact gezocht met ons zorg coördinatrice? Sleep dan je ruilproduct in de bakfiets uit 1950, wij vragen wel vervoerskosten – maar naar wat u kunt missen.

Spullen brengen
Als u spullen heeft die u niet meer gebruikt, kunt u deze nette en complete spullen naar de Ruilwinkel brengen. Voor het begin van de Ruilwinkel zijn dit kleine spullen in en rond huis. Aan de hand van de vaste puntenlijst op basis van werkend concept elders handteren wij een vaste puntenlijst. De punten worden op uw "ruilrekening" bijgeschreven.

Spullen meenemen
In de Ruilwinkel kunt u ook spullen uitzoeken en meenemen. De punten worden afgeschreven van uw "ruilrekening". Informeer wel naar uw puntentegoed.

Vraag + Aanbod
In de ruilwinkel hangt een overzicht van vraag en aanbod. Kunt u niet vinden wat u zoekt, vraag het dan aan de Ruilwinkeliers. U kunt natuurlijk altijd bellen of mailen met de Ruilwinkel.

Afmelden
U kunt zich elk moment afmelden als deelnemer. Over een eventueel punten tekort of tegoed maken wij met u afspraken. U kunt via het contactformulier op de website voor eventuele vragen of bijzonderheden terecht.

Doneren
U kunt op de website doneren, dit is voor de eerste opstart kosten voor de Ruilwinkel op Walcheren.

Informatie voor vrijwilligers
De Ruilwinkel wordt gedraaid door vrijwilligers. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen informatie opvragen via onderstaand contactformulier.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer